TENDA N301 Wireless Router

TENDA N301 Wireless Router
TENDA N301 Wireless Router
Producător: Tenda
Cod produs: TENDA N301
Disponibilitate: 2
Preţ: 99 lei 88 lei
Cant:  
   - SAU -   

N301 este un router wireless, conceput pentru a oferi utilizatorului casnic o interfata simplicata pentru instalare si configurare. Compatibil cu standardul IEEE802.11n, acesta asigura viteze wireless de pana la 300 Mbps, fiind routerul ideal pentru activitati uzuale pe web precum trimiterea emailurilor, chat, streaming video, gaming online, si nu numai. N301 poate functiona ca router client pentru conectarea wireless la o retea ISP, sau ca AP pentru partajarea conexiunii la Internet pe toata suprafata locuintei, eliminand zonele fara semnal.

Configurarea rapida a unei retele wireless securizate.
Securizarea retelei prin simpla apasare a butonului WPS.
Mod router client pentru conectarea la o retea si partajarea Internetului.
Viteza wireless de 300Mbps, ideala pentru aplicatii sensibile la intreruperi.

N301 ofera optiuni multiple de securizare wireless pentru a preveni accesul neautorizat la retea si pentru protectia datelor tale importante.
1.Criptare 64/128bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
2.Controlul accesului wireless prin filtrarea adresei MAC.

Compatibil cu tehnologia WPS (WiFi Protected Setup™), N301 integreaza un buton care iti permite sa securizezi reteaua aproape instantaneu, prin simpla apasare a acestuia. Nu numai ca acest proces este mai rapid decat setarile obisnuite de securitate, dar este si convenabil deoarece nu presupune memorarea unei parole.

Functiile de filtrare client, adresa MAC, si website permit definirea unor parametri pentru control parental precum perioade programate, blocarea domeniilor, si nu numai.

N301 poate functiona ca router client pentru conectarea la o retea ISP, sau ca AP pentru partajarea conexiunii la Internet pe toata suprafata locuintei, eliminand zonele fara semnal.

Pentru a instala reteaua wireless, magia incepe cu un serviciu de Internet functional si un modem, la care vei conecta routerul Tenda. Apoi routerul va emite semnalul wireless care iti permite sa conectezi cu usurinta dispozitivele tale la Internet!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Powered By OpenCart
sette.ro © 2018